Over ons

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen:

Mijn naam is Yvonne Diepeveen, uitvaartbegeleidster van huisdieren.

Na jaren gewerkt te hebben in de retail, ben ik begonnen als uitvaartbegeleidster van huisdieren, met mijn eigen praktijk aan huis.

Vrienden van mij zijn, alweer een paar jaar geleden, gestart met het Huisdierencrematorium De Engelenburg in Twello. Ik was aanwezig op de open dag en wist meteen, dit wil ik ook!

Mensen helpen om op een waardige en liefdevolle manier afscheid te nemen van hun geliefde huisdier.

 Ik mocht een aantal weken meelopen bij Huisdierencrematorium de Engelenburg in Twello. Om inzicht te krijgen in de gang van zaken. Een mooie samenwerking kwam tot stand en Huisdierenuitvaartcentrum De Engelenburg Hengelo werd gerealiseerd.

Na een flinke verbouwing hebben we van de aanbouw aan ons huis een uitvaartcentrum voor huisdieren gemaakt. Het is een fijne ruimte geworden, warm en sfeervol ingericht, waar mensen, als die behoefte er is, in alle rust afscheid kunnen nemen van hun huisdier. Soms komen ze zelfs nog een keer terug, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Pas als het moment daar is breng ik het huisdier over naar het crematorium.

Contact opnemen kan als een huisdier is overleden, binnenkort gaat overlijden of als je de mogelijkheden omtrent het afscheid alvast wil bespreken voor ‘als het zover is’.

Nadat een huisdier is overleden, thuis of bij de dierenarts, kan ik het huisdier ophalen en overbrengen naar De Engelenburg Hengelo en wordt het geliefde huisdier daar, indien gewenst, opgebaard. De eigenaren kunnen hun huisdier ook zelf bij ons brengen.

We bespreken samen de wensen omtrent het afscheid en de crematie. Alles wordt geregeld zoals besproken, van begin tot eind door mijzelf.

Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om het huisdier alleen of met meerdere huisdieren gezamenlijk te cremeren, of juist persoonlijk, waarbij indien de eigenaren gewenst zelf aanwezig kunnen zijn. Er is veel mogelijk.

 

De Engelenburg Hengelo is laagdrempelig en heeft een huiselijke sfeer, vooral het contact met de klanten vind ik zeer belangrijk, ook voor nazorg ben ik er altijd!

Ons adres

Trondheimstraat 29,
7559 JE Hengelo (O)
T 06 – 25262405

yvonne@engelenburghengelo.nl
www.engelenburghengelo.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag:
10.00 tot 12.00 uur

Zondag: op afspraak

Buiten opening ’s tijden zijn wij altijd bereikbaar.